Baromuza Kayıt İçin Gerekli Belgeler

İSTENEN BELGELER

AÇIKLAMALAR

1 -    1.729,40.-TL. Harç Bedeli

Fevzipaşa vergi dairesine Adalet Bakanlığı Ruhsat harcı yatırılarak dekont baroya teslim edilecek.Not: Vergi Dairesine 9069 vergi kodu ile yatırılacak.

2 300.00.- TL Ruhsatname Bedeli.

Ankara Halk Bankası Yenişehir Şb. 16.000.075 Türkiye Barolar Birliği hesabına veya Kızılay PTT 1002801 posta çeki ile yatırabilirsiniz.

3 – 132,30-TL. Damga Vergisi.

Staj Bitim Belgesi İçin

Fevzipaşa Vergi Dairesine “Damga Vergisi” olarak yatırılacak.

4 – 132,30 TL Damga Vergisi

Fevzipaşa Vergi Dairesine ‘Damga Vergisi’ Baroya Kabul Kararı İçin.

5 - 6 Adet Avukat Cübbeli 6x9

ebadında fotoğraf.

Renkli kravatlı, Biometrik, arka fon beyaz, ağız kapalıve erkeklerde iki kulak görünecek halde. Cübbe rengi uygun olmayan resimler kabul edilmemektedir.

6 – 3 adet Av. CübbeliBiometrik vesikalık  ebatındaFotoğraf

Renkli, kravatlı, Biometrik, arka fon beyaz, ağız kapalıve erkeklerde iki kulak görünecek halde. Cübbe rengi uygun olmayan resimler kabul edilmemektedir. (6*9 ebatlı biometrik resimle aynı çekim olmalı.)

7 - Adli Sicil Raporu

(Arşiv kayıtlı alınacak.) 2 adet. Evli Bayan Avukat Ruhsat Başvurusu yapanlar için kızlık soyismi ile de ayrıca 2 adet sicil kaydı alınacaktır. İsim, Soyisimde değişiklik ve/veya harf değişikliği yapanlar değişiklik öncesi sim ve soyisim ile de Adli sicil raporu almaları gerekmektedir.         (Not: Nüfus Kayıtlarında Değişiklik varsa (İsim ve soyisim değişikliği, yaş tashihi,Anne/baba adı değişikliğivb) önceki nüfus kayıtlarına göre de getirilecek)Savcılıklardan ıslak imzalı olması gerekmektedir.

8 - Nüfus Kayıt Örneği

9 – SGK Kayıtlı Olmadığınıza Dair Belge

2 adet. Nüfus Müdürlüğünden onaylı.(E- DEVLET OLABİLİR)

SGK. Dan (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığından kayıtlı olmadığınıza ddair belge) varsa geçmişe dönük hizmet dökümü, Mühürlü ve Onaylı, ıslak ii imzalı

10 - Baroya Giriş Ücreti 2.670.00 TL

R TC.Deniz Bank TR910013400000434841000012Baro Hesabına yatacak. Baroya teslim edilecek dekont da başvurucunun İsim ve Soyisimlerini belirtmeleri gerekmektedir.

11- İkametgah ilmühaberi                        2 adet. Nüfus Müdürlüğünden Onaylı.(E- DEVLET OLABİLİR)

12- Sağlık Raporu                                            2 adet. Mutlaka  Akli ve melike engel (BEDENEN VE RUHEN şerhi )durumu olmaması  şerhi olacak ( Aile Hekimliği yada Hastane Tek Hekim, Yada Bölüm Uzman hekimlerince ayrı ayrı olabilir,ıslak imzalı)

13- Nüfus Cüzdan Fotokopisi arkalı önlü    ( 1 adet.)

14- Staj Başlama sırasında Geçici Mezuniyet belgesi verenler, Ruhsat başvurusu sırasında (2 adet)   Diploma aslı gibidir Fakülte onaylı ve/veya noter onaylı olacak şekilde verilecektir.