Avukat Stopaj Belgesi İl İçin

ERZİNCAN BARO BAŞKANLIĞI

……/……./200..

BELGE

CMK ve Adli Yardım gereğince hukuki yardımda bulunan Avukat …………………..adına 200.. yılında ödenen ücretten aşağıda belirtilen gelir vergisi stopajı kesilerek Erzincan Fevzipaşa vergi dairesine yatırılmıştır.

Bu belge adı geçen Avukatın isteği ve bağlı bulunduğu vergi dairesine verilmek üzere düzenlenmiştir.

Erzincan Barosu Saymanı
                                                                                                                                                    Av. ……………………………….

BARO BAŞKANLIĞI VERGİ NO:

KESİLEN G.V. STOBAJ TUTARI            : …………………………. TL