MESLEKTAŞIMIZ MAHMUT TAŞYUMRUK’UN HUKUK BÜROSUNUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Meslektaşımız Mahmut Taşyumruk’un İliç İlçesi’ndeki hukuk bürosunun açılışını gerçekleştirdik.

Genç Avukat Mahmut Taşyumruk’un konuşması sonrasında konuşma yapan Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk;

“Bugün burada çok güzel bir olay için bir araya geldik.

Sevgili Mahmut’un Avukatlık bürosunun açılışındayız. Hepimiz çok keyifliyiz, çok mutluyuz.

Ailesi ve Mahmut adına hepinize hoş geldiniz demek istiyorum.

Avukatlık çok onurlu bir meslek ve öte yandan da hakikaten çok emek sarf edilmesi gereken bir meslek.

Bizler tarih boyunca hak ve hakkaniyet için mücadele ettik.

Adalet, demokrasi, hukuk devleti, temel hak ve özgürlükler için mücadele ettik.

Mahmut Taşyumruk’un da meslek yaşamı boyunca açtığı bu hukuk bürosunda bu üstün değerler için mücadele edeceğine, adil yargılanma hakkını en üst seviyede hassasiyetle temsil edeceğine inancımız tamdır.

Her yeni başlangıç yeni umutlardır.

Emeğinin karşılığını görmesini temenni ediyorum.

Bu üstün değerler için mücadele etmesinin yanı sıra bizim için çok önemli olan anayasadan teminat altına alınan savunma hakkını da en üst seviyede hassasiyetle temsil edecektir.

Açmış olduğun hukuk bürosunun hayırlı olmasını diliyorum. Yolun açık olsun” dedi.