BARO BAŞKANIMIZ AV. ADEM AKTÜRK'ÜN; RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

Mübarek Ramazan Bayramınızı gönülden tebrik ediyoruz.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü; bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir ay boyunca kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık.

Bayramlar; zorluklar içinde olan herkese ulaşmak, olanların ihtiyaçlarını gidermek, yetimlerin başlarını okşamak, sevinçlerle birlikte acıları da paylaşabilmek adına vesiledir.

Bayramlar; toplumsal barışın, birlik ve beraberliğinin sağlanması, dargınların barıştırılması; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı göstermek için önemli günlerdir.

Her zamankinden çok daha fazla kucaklaşmaya, sarılmaya, dayanışmaya ihtiyacımız var.

Millet olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde; birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için dua etmeliyiz.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların sona ermesini diliyoruz.

Bayrama buruk girenleri, yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmamalı; onları sevindirmeyi, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmemeliyiz.

Bayram dolayısıyla, Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.

Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyor; birlik ve beraberliğimize, barış ve huzurumuza vesile olmasını temenni ediyoruz.

Av. Adem AKTÜRK

Erzincan Barosu Başkanı