Haberler

ADEM AKTÜRK: TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av. Adem Aktürk'ü ziyaret etti.

Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan, Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci, Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan, Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa Yentür ve Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, Feyzioğlu'na eşlik etti.

Ziyarette baromuz Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu Üyeleri ve TBB Delegelerimiz hazır bulundu.

TBB Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile birlikte sırasıyla Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Dr. Ali Öztürk, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Halil Odabaş'ı ziyaret ettik.

Stajlarını başarıyla tamamlayan meslektaşlarımız; Aynur Gürkcü, Nur Özyiğit ve Mücahit Karahan'ın avukatlık yemin törenini icra ederek avukatlık ruhsatnamelerini birlikte takdim ettik.

Kendilerine sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazançlı bir hayat diliyoruz

Ruhsat törenlerinin akabinde bir konuşma yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, meslektaşlarımıza Türkiye Barolar Birliği'nin faaliyetleri, güncel konular ile avukatlık mesleği/sorunları ve yargı alanındaki güncel gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Feyzioğlu, daha sonra Baromuz Başkanlık makamında  basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Nazik ziyaretleri ve çözüme kavuşturma yolunda önemli adımlar attığımız baromuz hizmet binası eksikleri, lokal, kütüphane, avukat çalışma odaları için yeni alınacak ofisler başta olmak üzere bir çok konu açısından da yararlı olan görüşmelerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Av. Adem AKTÜRK
Erzincan Barosu Başkanı